Inför återkomsten till elitfotbollen har Assyriska FF gjort klart med Taxi Kurir som ny huvudsponsor. Taxi Kurir kommer inom kort att erbjuda föreningens medlemmar, inte bara bra service utan även billigare taxiresor.

Igår presenterades Taxi Kurir som ny huvudsponsor för Assyriska. Taxi Kurir är Sveriges största och enda rikstäckande taxiorganisation. Genom samarbetet med Assyriska FF ökar Taxi Kurir sitt engagemang inom elitidrotten i Södertälje ytterligare. Varför Taxi Kurir valde Assyriska FF som samarbetspart är enkelt att svara på:

– Assyriska FF är en aktiv och framgångsrik förening som har lyckats väl både inom elit- och ungdomsfotbollen, säger Rolf Karlsson, koncernchef för Taxi Kurir.

Taxi Kurir kommer bland annat att synas på Assyriskas matchtröja och även med arenareklam på Södertälje Fotbollsarena. Inom kort kommer företaget även att gå ut med riktade kampanjer till föreningens medlemmar och erbjuda dem billigare taxiresor. Robil Haidari, marknadschef för Assyriska FF, är mannen bakom det nya avtalet med Taxi Kurir.

– Taxi Kurir är ett spännande rikstäckande företag som nu också etablerat sig lokalt i Södertälje. För Assyriska FF är det glädjande att vi hittat ytterligare en framgångsrik och engagerad partner som ser marknadsvärdet hos vår förening, säger Haidari.