Journalisten och fotbollsfantasten Nemrud Kurt Haninke debuterar med ungdomsromanen ”Blatten annorlunda” som har release i Assyriska föreningen i Södertälje.

Nemrud Kurt Haninke som har bland annat skrivit för Hujådå och som numera arbetar på Aftonbladet romandebuterar i dagarna. 

”Blatten annorlunda” som hans bok heter handlar om en tonårspojke i förorten som spås en lysande framtid i fotbollsvärlden – men som lider av lätt autism. Han bär på rädslan att motståndarna, skolkamraterna och alla andra i hans omgivning ska få reda på att han har ett handikapp, och att det kan hämma såväl hans popularitet som hans fotbollsdröm. Han är inte själv assyrier, men en av hans två närmsta vänner är det. 

Boken är utgiven på eget förlag och släpps officiellt den 14 juni då intresserade kommer att ha möjlighet att träffa författaren och köpa boken. Datum: lördagen den 14 juni kl 15:00
Plats: Assyriska föreningen i Södertälje (lilla lokalen 1 tr upp).Det bjuds på kaffe och tilltugg.  Boken finns även att beställa från assyriskabutiken.se.