Innermittfältaren Andi Toompuu har funnits i Assyriska sedan 2006 och väljer nu fortsätta utvecklas i den klubb han blev en elitspelare. Parterna har kommit överens om att förlänga kontraktet med två år.

Denna säsong är den fjärde säsongen för den hårt arbetande mittfältaren. Andi Toompuu har, trots att han under dessa år haft sex olika tränare, nästan alltid fått spela. Roberth Johansson är inget undantag.

-Andi är en viktig spelare som förstår vikten av att ge 100 procent på varje träning. Med den inställningen kommer Andi att utvecklas ännu mer de närmaste åren, säger Roberth Johansson till assyriska.se.

Toompuus kontrakt skulle ha gått ut efter denna säsong, men det är nu klart att det blir en fortsättning för den populäre mittfältaren. Assyriska är nöjda med att knyta till sig Toompuu för ytterligare två år, som själv också är belåten med att förlänga.

– Jag har haft flera bra år i Assyriska och har alltid trivts i klubben. Jag tror starkt på det lag vi har. Därför känns det skönt att ha förlängt, säger han till klubbens officiella hemsida.