Assyriska FF:s ledning uppmanar alla supportrar att komma till Södertäljearenan nu på söndag för att visa sitt stöd som förhoppningsvis stärker spelarna till att ta hem tre viktiga poäng eftersom laget på allvar nu är inblandat i bottenstriden.

Som de flesta är medvetna om kommer denna säsong inte vara känd för att vara Assyriska FF:s bästa säsong – speciellt efter tränaromsättningen under sommaren. Klubben riskerar nu att hamna på en nedflyttningsplats vid en förlust vilket är nästintill katastrofalt för en klubb med högre ambitioner.

Vi på Hujådåredaktionen ser bara positivt på initiativet att försöka samla alla fans eftersom vi vet vilken innebörd laget har för assyrierna runtom i hela Sverige, men också i övriga världen. Därför vill vi självfallet vara med och uppmana våra läsare att ta sig till Södertäljearenan nu på söndag klockan 17.00 för att ge spelarna den extra kraft som förhoppningsvis leder till en vinst mot serieledarna Åtvidabergs FF. 

Vi vill även passa på att meddela att på lördag klockan 15.00 är det seriefinal i division 2 norra Götaland mellan IK Gauthiod och Assyriska BK i Grästorp, öster om Trollhättan. Det är fyra poäng som skiljer mellan lagen och vid en vinst för Assyriska BK har de förstärkt chanserna att avancera till Division 1.