Assyriska åkte ner redan på lördagen för att förbereda sig på bästa sätt i den viktiga matchen mot Falkenberg. Assyriska har aldrig vunnit i Falkenberg, men kanske kan laget bryta förbannelsen i år.

Efter den något turliga vinsten mot Väsby är det alltså redan dags för match igen. Falkenberg, som blir tredje motståndaren på en vecka, innehar visserligen fjärdeplatsen just nu, men har två raka förluster och hela 2-8 i målskillnad i de två senaste matcherna.

Assyriska har å andra sidan inte rosat marknaden spelmässigt, men däremot skrapat hem en och annan poäng. En snöplig förlust mot Jönköping där man inte visade upp sig från sin bästa sida, följdes upp av en bättre insats mot Väsby.

Mot Väsby såg man i åtminstone att viljan att vinna fortfarande finns i spelarnas ögon. Innermittfältet levererade inte många bollar, men en målvaktsretur och en drömträff från trettio meter räddade den dagen. Bra i den matchen var en pigg Eddie Moussa och Jon Rytterbro.

Mot Falkenberg är det i princip samma mannar som ska göra jobbet. Det är bara viktige Lamin Conateh som är avstängd, men istället kommer Filip Bergman tillbaka från just avstängning.

Preliminär startuppställning: Jon Rytterbro – Martin Lorentzon, Filip Bergman, Fredrik Samuelsson, Stefan Batan – Petter Furuseth, Andi Toompuu, Dennis Östlundh, Kristoffer Näfver – Tiago Pereria, Eddie Moussa

Avbytare: Kristoffer Hedlund, Pierre Bengtsson, Göran Marklund, Nahir Besara, Narsai Shaba