Assyriska FF, också kallat assyriernas landslag, kämpar med ekonomiska problem och behöver stöd av folket.

Assyriska FF har haft knackig ekonomi under flera år. Orsaken är enkel: man har levt över sina tillgångar. Den nya styrelsen har tagit ett fast grepp om situationen och lyckats vända utvecklingen. Men tiden är knapp. Senast den sista augusti måste alla skulder vara betalda. Annars förlorar klubben elitlicensen, vilket betyder att laget flyttas ner till division 1 oberoende av hur man klarar sig rent sportsligt.

Klubben gick ut med info om detta i början av juli. Då meddelade man att man behövde samla in en miljon kronor för att säkra elitlicensen. Många bidrag har influtit, men det återstår ännu en del.

Information om det ekonomiska läget och hur det går med insamlingen kommer att ges i morgon, tisdag, i en direktsändning i Assyria TV. Sändningen börjar kl. 20 och i studion finns Gabriel Isskander och Andreas Demir från styrelsen. Man kan ringa in till sändningen för att ställa frågor till dem både om det ekonomiska och det sportsliga. I rutan kommer det att visas information hur man kan bidra till insamlingen genom att ringa eller swisha.

Se på sändningen i Assyria TV och stöd landslaget!