Hujådå rapporterar direkt från Assyriskas hemmamatch Umeå FC. Följ matchen LIVE från kl. 17:00!

PUBLIK: 1533

95′ Matchen slut. Assyriska inkasserar sin andra raka förlust. För andra omgången i rad går övriga resultaten Assyriskas väg, men laget lyckas inte vinna och då hjälper det inte.

94′ Lumnica nickar från nära håll, men målvakten gör en fantomräddning.

87′ Haddad snubblar när han får fritt skottfält.

85′ Assyriska gör allt för att kvittera. Forschelet går in som innermittfältare, Toompuu som vänsterytter och Martin Lorentzon som anfallare (!).

79′ Bollen hamnar, efter flera turer i luften, hos Haddad som blir låst av två försvarare och målvakten. Han lyckas inte få till något skott.

73′  2-3 – Gerald Forschelet.

70′ Nära 1-4 när Hermansson prickar ribbkrysset.

69′  1-3 – Magnus Henrysson. Ett snyggt lobb mål när Lamin Conateh gav sig ut på ett offensivt äventyr och Begntsson grundlurats av Hermansson.

66′  Forschelet.

63′ Lumnica fintar bort sin försvarare till både höger och vänster men misslyckas med skottet, som målvakten enkelt plockar.

60′ Eddie Moussa gör ett fantastiskt nummer där han först trycker bort sin dubbelt så stora försvarare och sedan rundar densamme. Moussa får sedan in bollen i boxen, men den rensas undan av välplacerade försvarare.

55′  IN Forschelet – UT Brewah

55′ Fint kombinationsspel av Conateh-Östlundh-Lumnica som får fram bollen till en obevakad Eddie Moussa, som gör ett dåligt inlägg.

51′ Tydligt att Umeå, redan i början på andra halvlek, lägger sig i försvar för att slå vakt om de tre poängen.

49′ Fint anfall av Assyriska som domaren förstör. Eddie Moussa kommer loss på sin högerkant, linjedomaren friar men huvuddomaren dömer frispark för Umeå.

ANDRA HALVLEK HAR BÖRJAT

Första halvlek slut efter tre minuters övertid. Halvleken slutade med många efterslängar och grisfotboll.

45′ Ännu ett felbeslut av domaren ger Umeå en frispark nära Assyriskas målgård.

43′ Domaren verkar fortsätta med sina konstiga domslut. Han dömer uppkast en situation som inte föranleder detta.

42′ Toompuu får en rejäl smäll utan åtgärd från domaren.

39′ Mycket nära ett tredje mål för Umeå när Hermansson nickar strax ovanför ribban.

34′  1-2 – Andi Toompuu bryter sig in i straffområdet och skjuter ett lågt skott som går i mål. Assist av Lumnica.

29′ Frispark för Assyriska i ett bra läge. Tyvärr skjuter Dennis Östlundh en bra bit utanför.

29′  IN Elias Merkes – UT Tony Mahr.

23′ Lumnica fälls i straffområdet och domaren blåser indirekt frispark (?!) istället för straff. Frisparken går sedan på en utrusande spelare.

20′  0-2 – Sasha Hakami. Lamin Conateh tappar skon och Lorentzon och Bengtsson krockar med varandra, vilket ger fritt utrymme för Hakami som sätter 2-0 för Umeå.

18′ Assyriska får inte kontroll på bollen och pressas till att göra enkla misstag.

12′ Umeås målskytt Hermansson ligger på offensiv planhalva och fördröjer spelet i flera minuter.

5′  0-1 – Andreas Hermansson.

2′ Mahr som nyss gör comeback från huvudskada krockar och blir liggande. Kommer dock in igen efter att ha blivit undersökt av läkaren.