Har du ett brinnande intresse för föreningslivet och fotboll? Bor du redan i eller drömmer du om att flytta till Göteborg? Då ska du söka tjänsten som kanslist för tre assyriska organisationer i Göteborg.

Assyriska BK har de senaste åren vuxit rejält och avancerat i seriesystemet. Därmed ökar utmaningarna, inte bara sportsligt utan också organisatoriskt. Nu söker vi en kanslist med visst sportsligt ansvar för att kunna ta nästa steg i vår satsning mot eliten.

Tjänsten delas med Assyriska kulturhuset i Västra Frölunda och Assyriska distriktet i Göteborg.

I arbetsuppgifterna ingår bland annat administrativt arbete, enklare bokföring, posthantering, hantera bidragsansökningar, sköta hemsidor, dokumentation, ansvara för uthyrning av lokaler och arbete med marknadsförning och annonsörer.

Tjänsten är belägen på en fast plats, vilket är Assyriska kulturhuset i Västra Frölunda, och innebär att arbetsuppgifter utförs för alla tre organisationer.

Vi söker dig som har ett brinnande intresse för föreningslivet och fotboll. Vidare ska du vara självgående, prestigelös, samarbetsvillig, kreativ, initiativrik, strukturerad, serviceinriktad och ordningsam.

Du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift.

Vi ser gärna att du har erfarenhet av kansliyrket eller andra administrativa yrken. Erfarenhet från föreningsliv är meriterande. Att kunna tala assyriska är en fördel, men inget krav.

Vi ser gärna att du har en adekvat akademisk utbildning och eller annat meriterande arbete/erfarenhet.

Varaktighet/Arbetstid
Tillsvidareanställning, provanställning i sex månader.

Lön
Vi erbjuder en marknadsmässig lön.

Ansökan
Sista ansökningsdag: 2011-01-01
Ange referens: Kanslist Assyriska organisationer
Vi tar emot ansökan via e-post: assyriskagoteborg@gmail.com

Kontaktpersoner:
Ninib Staifo – (Assyriska BK), ninib.staifo@gmail.com, 0739-83 30 53
Aslan Akbas – (Assyriska kulturhuset), aslan.akbas@gmail.com, 0707-53 59 93