Fredag 1 april blir den äntligen av, den Assyriska Fotbolls Galan. Det blir en livesänd tillställning med fest, prisutdelningar, massor av artister och gäster från hela Sverige! Dessutom firar vi även Ha Nison, assyriska nyårsafton!

Assyriska Fotbolls Galan kommer att vara en årlig tillställning där alla assyriska fotbollslag är inbjudna och där man summerar säsongen som varit och delar ut priser. Den första historiska galan går alltså av stapeln fredagen 1 april på Torekällbergets Värdshus i Södertälje.

Det är mycket glädjande att Galan har den assyriska rörelsens stöd då Assyriska Riksförbundet (ARS) och Assyriska Ungdomsdistriktet i Stockholm (AUDS) är huvudsponsorer och där även Assyriska Ungdomsförbundet (AUF) är en viktig samarbetspartner.

Galan kommer att sändas LIVE på Suroyo TV vilket innebär att assyrier och supportrar runt om i hela landet kan se hela tillställningen och även medverka (via telefon, email mm) för att visa sitt stöd för Assyriska FF och den assyriska rörelsen.

Det bjuds också på artister i toppklass: Linda George, Prince of Assyria, Aboud Zazi & Renyo Poli.

KONTAKTINFORMATION
_____________________________________________________________

Missa inte årets händelse – vill Du sponsra eller synas i samband med Galan? Kontakta AFF kansliet på 08-550 670 18 eller info@assyriska.se. Via kansliet får Du också information om biljetter.
_____________________________________________________________

Assyriska.se redaktionen