Idag blev det äntligen klart att Dennis Östlundh kommer att spela för Assyriska FF denna säsong. Efter två år i AIK återvänder Östlundh till det Assyriska som han var med och tog upp till Allsvenskan 2004.

De senaste dagarnas rykten har kastat Assyriskas supportrar mellan himmel och helvete. Ena dagen var Östlundh helt klar för AFF, andra dagen placerades han i GIF Sundsvall. Men till slut blev det alltså klart.

Dennis har skrivit på för två år med Assyriska och ansluter till truppen på måndagens träning på Södertälje Fotbollsarena. Han gick från Assyriska till AIK inför säsongen 2005 och var mycket delaktig i stockholmarnas avancemang till Allsvenskan. Förra året blev han korsbandsskadad och har var borta från fotbollen ett halvår. Han har dock varit igång sedan sex veckor tillbaka och är i fysiskt mycket bra form.

– Vi har arbetat stenhårt med detta under en längre tid för att pussla ihop ett paket som passar Dennis. Det är en spelartyp vi saknat i truppen, en matchvinnare och en ledare på och utanför planen. Han visar ett stort hjärta för Assyriska då vi hade konkurrens från såväl utländska som allsvenska och superettanklubbar, säger Aydin Aho, på en telefonlinje från Antalya.

Aho vill även passa på att tacka samtliga Club 1974-medlemmar, som varit med och förverkligat denna drömvärvning. Han hoppas att flera supportrar hoppar på Club 1974 och bidrar till att finansiera värvningen under de kommande två åren.