I ett stort samarbete mellan Assyrien Kulturcenter i Hallunda, Assyriska Föreningen i Södertälje, Assyriska Kulturföreningen i Norrköping och Mesopotamien Kulturcenter i Linköping anordnas nu två rikstäckande sommarläger där alla assyriska ungdomar i hela Sverige är välkomna!

Efter förra årets succéer har vi valt att höja ribban ett snäpp för att i år kunna arrangera ännu bättre sommarläger.  Därför har dessa fyra assyriska föreningar valt att samarbeta tillsammans för att åstadkomma två sommarläger som våra assyriska ungdomar sent skall glömma.

 I Ornina och Shamirams sommarläger kommer vi att ha alltifrån lärorika inslag till roliga aktiviteter. Förutom klassiker som fotbollsturnering, vattenkrig och skattjakt kommer vi även fortsätta på förra årets spår med de populära grupparbetena där nya teman kommer att behandlas.

 Båda lägren kommer att hållas i den så populära Ansgarsgården, en väldigt stor gård där vi kommer att vara helt själva och ha tillgång till allt som den har att erbjuda: eldstad, kanoter, fotbollsplan och strand med brygga mm. Ansgarsgården ligger i Flen, ett stenkast ifrån det populära Yxtaholmslottet.

 Missa inte dessa unika tillfällen att träffa assyriska barn och ungdomar ifrån hela Sverige!

För mer info kontakta: Gabriel Baryawno 073 975 28 12. (Se ävenaffischen till höger)