När tidskriften Hujådå gick från att vara den fula ankungen till prinsessan som tog över balen var det ingen smärt fri förvandling. I vår iver att få ut det första numret, tappade vi väsentliga delar av vårt register.

I samband med att ARS beslutade lägga ner tryckeriet och ge ut tidningen i färg, beslutade man även om att prenumerationen ersätts av ett Stödmedlemskap. Detta innebär en viss förändring för gamla prenumeranter.

Den stora förändringen är att tidningen kommer att ges ut fyra gånger per år, istället för tidigare elva. Den kommer att vara helt i färg med dubbelt antal sidor att läsa. Tanken är att gå över till en renodlad reportagetidning med förbättrad design och innehåll. Ett varumärke att känna stolthet över. Visst ökade medlemskapet med 65 kr/år, men desto fler förmåner lades till.

Som gamla prenumeranter och nyblivna stödmedlemmar har ni redan fått hem första numret och kan med egna ögon bedöma Hujådås förvandling, från den fula ankungen till prinsessan som tar över hela balen. Dock har det inte varit en smärtfri förvandling.

Som alltid, vid reformer, sker oväntade saker som kan ställa till det riktigt ordentligt. Så även denna gång. I vår iver att få ut det första numret, har vi missat att uppdatera vissa delar av vårt register. Detta har resulterat i att en liten del som betalat sitt stödmedlemskap ännu inte fått tidningen. Vissa har fått tidningen trots att de inte betalat och andra som har betalat har fått två tidningar på ett och samma medlemskap.

Därför ber vi er om följande:
– Ni som betalat in 365 kr och ännu inte fått hem första numret av Hujådå 2009 uppmanas att ringa kansliet, 08-550 166 83, och meddela detta.

– Ni som fått hem färgnumret och ännu inte betalat, uppmanas att betala snarast. Om vi inte mottagit betalning senast 15 april stängs ert stödmedlemskap ner, vilket innebär att ni inte heller får hem nästkommande nummer.

– Ni som fått två nummer på exakt samma namn ber vi kontakta kansliet och meddela detta, så att vi får ordning på vårt register.

Hujådå vill tack alla sina gamla prenumeranter och nya stödmedlemmar. Det är tack vare er som denna omvandling blev verklighet. Med er hjälp kan vi ta nästa steg i våra mediekanalers utveckling. Stödmedlemskapet syftar till att stärka både den nya tidningen och hemsidan.