Ett historiskt nummer av Hujådå är på väg. Se till att bli stödmedlem för att få hem den i brevlådan till 16 mars. Huvudartikeln handlar om Assyriskas talangfabrik som börjat producera talanger på löpande band. Två år i rad har Assyriska haft elva egna produkter i truppen.

När nya Hujådå trycks i färg kommer fokus att ligga på två stora reportage. De ena handlar om Assyriskas satsning på egna produkter, den andra handlar om senaste nytt vad gäller rättegångarna mot S:t Gabrielklostret.

I huvudartikeln får du träffa Tommy Krantz, talangutvecklare för AFF, som ger sin syn på Assyriskas verksamhet och hur laget kan bli ännu bättre.

Simon och Semiran Barmano ger er en färsk rapport om hur situationen ser ut för S:t Gabriel klostret. De reder ut begreppen om de olika rättegångarna och vilka huvudpersoner som är inblandade.

En intressant artikel av assyriologen Simo Parpola förklarar nationell och etnisk identitet inom det nyassyriska riket. Tidningen är också fullspäckad med krönikor, debattartiklar och mycket mer, mycket mer.

För att försäkra dig om att få ett nummer hem i brevlådan 16 mars kan du anmäla dig som stödmedlem redan idag. Bli stödmedlem genom att skicka ett mejl med; Namn, Adress och Telefonnummer till: kansliet@hujada.com.

Som stödmedlem får du, förutom tidningen hem i brevlådan, även följande:

– Kommentera artiklar
– Delta i våra diskussioner genom Forum
– Lägg gratulationer kostnadsfritt.
– Rabatt i webbshoppen (lanseras under mars 2009).
– Utökad sökning (under uppbyggnad).

Allt detta får du för EN krona om dagen, 365 kr/år. Anmäl dig NU!