Riksdagsledamoten Yilmaz Kerimo, som har assyriska rötter, fick i veckan som gick förnyat förtroende som ordförande inom Socialdemokraterna i Södertälje. Han känner sig stolt och hedrad över att få fortsätta uppdraget.

Den 19 mars höll Socialdemokraterna i Södertälje årsmöte. Kerimo som suttit som ordförande den senaste mandatperioden omvaldes som ledare.

– Jag känner mig stolt och hedrad för att ha fått ett enhälligt förnyat förtroende att leda partiet två år till. Jag ser som ett betyg på att man har gjort ett bra jobb. Vi har iallafall gått framåt i Södertälje under min ledning till skillnad från andra delar av länet och landet, säger Yilmaz Kerimo i en kommmentar efter att ha blivit omvald.

Kerimo har valts som ordförande för de närmsta två åren och han är klar över vad han vill att arbetet ska inriktas på under den kommande tiden.

– Vi kommer arbeta mycket med att stärka vår organisation, se till att medlemmarnas delaktighet ökar, satsa på vår politik och vara tillgänglig för väljarna och lyssna på dem. Vi ska också satsa på att öka medlemsvärvningen i alla delar av Södertälje, säger Yilmaz Kerimo.