Hujådå rapporterar direkt från Assyriskas hemmamatch mot Östersund FK. Följ matchen LIVE från kl. 16:00!

PUBLIK: 2593

90+4 Matchen är slut och Assyriska är tillbaka i SUPERETTAN.

92′ Speakern välkomnar alla till fest direkt efter matchen. Festen äger rum i Assyriska Kulturhuset.

90′ Arenan exploderar i vild glädje, när publiken inväntar slutsignalen.

82  IN Gerald FORSCHELET – UT Andreas HADDAD

82′ 4-2  SOLLANDER. Östersund kämpar heroiskt och reducerar.

77′ 4-1  ÖSTLUNDH. Moussa snurrar upp sin försvarare och serverar Östlundh som tar ett steg fram och avlossar stora kanonen.

75′ Östlundh går in hårt i närkamperna och får mycket smällar.

72′ Östersund börjar sticka upp och blir farligare ju längre matchen lider.

64′  IN Xhevdet Llumnica – UT Göran MARKLUND

62′ Nu kokar Södertäljes Fotbollsarena. Hela läktaren sjunger ”Vi älskar FF”. Spelarna på plan svarar med ett spela riktigt läcker fotboll.

58′ 3-1  CORR-NYANG. Marklund lyfter in en boll som Corr-Nyang möter på volley. Bollen går upp i nättaket. Nu sjunger publiken en blandning av Bagiye och Superettan här kommer vi.

57′ 2-1  LANTO. Östersund svarar direkt med en snygg frispark som går rakt i mål.

54′ 2-0  HADDAD. Moussa utmanar på sin högerkant får fram bollen till Corr-Nyang i straffområdet. Corr-Nyang skickar sen in bollen till en friställd Haddad som skjuter bollen under målvakten.

51′ Moussa ordnar en hörna, som Marklund så när får pannan på.

48′ Marklund får första chansen i andra halvlek, men skottet går högt över.

Andra halvlek har precis börjat

HALVTID

45+3′ Domaren blåser av för halvtid.

45+2′ Moussa drar på ett hårt skott som går rakt på målvakten.

45+1′ Haddad är mycket när att dribbla sig fri men blir stoppad.

41′ I ett hett anfall regisserat av Lorentzon, Toompuu och Haddad krockar den sistnämnde med målvakten och blir liggande en stund. Reser sig dock till slut.

40′  IN Aziz Corr-Nyang – UT Thomas Lekander

37′ Aziz Corr-Nyang värmer upp. Något måste ha hänt med Lekander.

32′ Ännu ett farligt skott från Östersund täcks av en back och går till en hörna.

31′ Östersund är mycket nära en kvittering när de kommer två mot en. Nicken går precis utanför stolpen.

27′ Ett inlägg från Lekander nickas mot mål av Haddad. Tyvärr siktade han i famnen på målvakten.

25′ Spelet böljar fram och tillbaka. Assyriska äger mycket boll, men lyckas inte komma till några farliga avslut.

20′ Östersund flyttar upp positionerna och tvingar Stojan Lukic att tippa en boll i ribban.

16′ 1-0  MARKLUND. En snedträff av Östlundh frispelar Marklund som ger Assyriska ledningen.

14′ Första hörnan för Östersund blir ofarlig.

11′ Marklund spelar fram Haddad som skjuter rakt på målvakten. Returen hamnar hos Lekander som istället skjuter på en back.

10′ Merkes och Lekander sysselsätter Östersunds högerkant.

9′ Östlundh spelr fram Toompuu som ur snäv vinkel skjuter i målgaveln.

6′ Toompuu drar på ett skott, som går högt över, efter hörna av Moussa. Även Haddad är nära att nå en boll med huvudet. Assyriska är på offensiven

5′ Det är en otrolig stämning på läktaren. Zelge sjunger högt.

3′ Göran Marklund slår ett flackt inlägg som blir för svår för Lekander.

Matchen är igång

Förutsättningarna är mycket enkla för dagens match. Vid seger är Assyriska tillbaka i Superettan. Kan även räcka med lika.