Tidningen Hujådå har funnits på nätet sedan 2006 i dess nuvarande form. Nu har förbundsstyrelsen bestämt att göra om sajten.

De första artiklarna publicerades på nätversionen av Assyriska riksförbundets medlemstidning Hujådå i mars 2006, lite mer än ett decennium sedan.

Medan pappersversionen av tidningen har genomgått stora förändringar, lagts ned och återuppstått har nätversionen varit sig lik. Detta ska det bli ändring på snart.

En ny hujada.com håller nu på att tas fram av en webbyrå och beräknas vara redo för lansering i början av 2018. Den nya hujada.com kommer att kännas igen av läsarna men ändå vara helt ny och fräsch.

Bland de nya funktionerna finns mobilanpassning av sidan, bättre sökmotoroptimering och snyggare gränssnitt. Tidningen kommer att bli mer anpassningsbar och man räknar även med bättre serverkapacitet för att hantera trafiken.

Alla gamla artiklar kommer fortsatt att finnas kvar och även det digitala arkivet kommer att hänga med till nya hujada.com efter att den sjösatts.