Den 7-8 oktober hålls det andra Assyrian European Convention – en årlig mötesplats för den assyriska rörelsen i Europa.

Nu går det att reservera sin plats på årets Assyrian European Convention som hålls i Bryssel 7-8 oktober. Årets convention är andra upplagan av vad som är tänkt att växa till en central årlig mötesplats för den assyriska rörelsen i Europa.

Det första convention hölls i Göteborg i fjol och samlade runt hundra delegater som hade möjlighet att nätverka, lyssna till intressanta föredrag och ta del av underhållning. Deltagarna kom från sju olika länder och årets convention väntas locka minst lika många från en rad olika länder.

Årets convention hålls i ett kongresscenter i den europeiska huvudstaden Bryssel där EU:s mest centrala institutioner finns samlade. I deltagaravgiften på 70 Euro ingår tillgång till hela konventet med mat och dryck under två dagar där det även ingår en fest under lördagskvällen med livemusik.

Till årets convention väntas flera intressanta talare och europeiska politiker som kommer att annonseras allteftersom eventet närmar sig.

Assyrian European Convention anordnas av den assyriska konfederationen i Europa (ACE) som består av Assyriska riksförbundet i Sverige, Assyriska riksförbundet i Tyskland, Assyriska riksförbundet i Belgien och Assyriska riksförbundet i Nederländerna.

Klicka här för att komma till sidan för registrering.