Hujådå rapporterar från kvällens Superettan-möte mellan Assyriska och Brommapojkarna. Start kl. 17:00.

PUBLIK: 2617

MATCHEN SLUT: Idag mäktade inte Assyriska med mer än ett oavgjort resultat. Jon Rytterbro blev utsedd till matchens lirare. Första gången laget går mållöst från plan.

94′  Elias MERKES och hörna för BP.

93′  UT Eddie MOUSSA – IN Narsai SHABA

92′ Hörna för Assyriska som rensas bort. AFF verkar vilja göra ett byte, då Narsai Shaba står vid sidlinjen.

90′ FYRA minuters övertid.

90′ Hörna för BP som inte resulterar.

88′ Hörna för Assyriska ´som Alex hittar Marklund på. Skottet går högt över.

85′ Matchens snyggaste anfall går genom Eddie, Marklund, Corr-Nyang, Samuelsson når till slut Dinho som skarvar den precis utanför.

84′ Mycket nära mål för BP. Bollen bara centimetrar utanför.

80′ Eddie Moussa får till ett perfekt inlägg som nästan når Marklund. Målvakten tvingas rusa ut och rädda i sista stund. returen hamnar hos Alex som skjuter stenhårt i ribban. Målställnngen håller nästan på att rasa samman.

79′  UT Martin LORENTZON – IN Elias MERKES

78′ Åslund verkar trivas mycket mer i mitten än på högerkanten.

76′ Ett låångt inkast av BP blir farlig.

75′ Åslund flyttas in på Östlundhs plats och Corr-Nyang tar över vänsterkanten.

70′  UT Christer YOUSSEF – Joakim HAGERNÄS

70′  UT Dennis ÖSTLUNDH – IN Aziz CORR-NYANG

70  Christer YOUSSEF

67′  UT Kim ODELIUS – IN Arash TALEBINEJAD

63′ BP hörna rensas efter stora svårigheter.

61′ Dinho är uppe på benen och vinner boll. Spelar fram till Alex som blir neddragen. Dennis tar hand om frisparken som går högt över.

58′ Assyriskas kantspel är i princip obefintligt och BP tillåts till mycket frihet.

55′ Alex får till ett underbart inlägg som Dinho möter med pannan. Bollen går precis ovanför ribban. Dinho landar olyckligt och ligger i smärtor.

53′ Dinhos uppoffrande spel vaskar fram ännu en hörna, som BP lyckas rensa.

52′ Assyriska biter sig fast i BPs planhalva nu.

51′ Andi Toompuu skjuter ett skott som tar på en BP-spelare och blir till hörna.

49′ Dinho fintar bort en back men hans passning in i straffområdet bryts.

47′ Marklund och Dinho skapar oreda i BPs straffområde.

46′ Andra halvleken blåses igång.

HALVTID

45+1′ Moussa lyfter in en boll som Dinho nickar tätt utanför.

45′ Assyriska pressar framåt utan att komma till något riktigt farligt läge. Marklund har ett dubbelavslut, första täcker försvararen och andra går i målvaktens famn.

40′  Både Sinan Ayranci och Andi Toompuu blir varnade för gruff. Domaren går ut till AFF-bänken och har några ord att tilldela även Michael Borgqvist.

38′ Mycket spel runt mittcirkeln nu. Båda lagen tappar koncentrationen.

33′ Alex slår en frispark från 30 meter som Östlundh nickar i stolpen. Assyriska börjar också få målkänning.

32′ Dinho jobbar kopiöst men blir fälld när han jagar en boll från Åslund. Frisparken går till inkast.

30′ Hörna av Östlundh som Dinho når med pannan. BP-spelare räddar på mållinjen. Misstänkt hands.

29′ Långskott från Sinan Ayranci som Rytterbro klistrar.

28′ Verkar inte vara någon större fara med Lorentzon, som spelar vidare. Elias Merkes har satt sig på avbytarbänken igen.

26′ Farligt nära mål för BP igen när Joakim Runnemo kommer fri med Rytterbro som rusar ut och gör en kanonräddning.

24′ BP-frispark som Christer Youssef skjuter klockrent i stolpen.

23′ Nära skottchans från nära håll för BP, men Bergman hinner mellan och rensar.

20′ Alex visar prov på god balans när han blir hårt tacklad, men lyckas ändå få bollen till hörna. Dennis tar den och Eddie får på en lös nick som går i marken.

18′ Lorentzon är fortfararande på plan startar ett anfall, Dennis Östlundh lyfter in bollen mot Dinho som nickar precis utanför.

16′ Martin Lorentzon får en smäll och lagledningen tecknar för byte. Elias Merkes går upp för att värma upp.

14′ Dinho passar Eddie som har svårt att vända i straffområdet.

12′ Återigen bra kombination mellan Alex, Marklund och Åslund, som slarvar i sista touchen.

10′ Frispark för BP när Andi tacklar ner deras spelare. Frisparken når ett BP-huvud som nickar utanför.

8′ Assyriska ser starka ut, när man radar upp flera bra kombinationer.

5′ Assyriska rullar boll ända från försvaret fram till BP straffområde. Resulterar i en frispark precis utanför straffområdet. Dennis skjuter preciiiis utanför.

2′ Eddie Moussa drar på ett skott som målvakten räddar till hörna. Alex tar den, men den blir resultatlös.