Hujådå rapporterar direkt från Assyriskas hemmamatch mot Bodens BK. Följ matchen LIVE från kl. 17:00! Så här ser förutsättningarna ut inför matchen.

Matchen slut. 3-0 (3-0)

91′  BYTE Ut går Elias Merkes, in kommer Sargon Simonsson

84′  BYTE Ut går Aziz, in kommer Gabriel Rhawi. Bodens nr 20 Ebigbo ut, in nr 23 Martins.

82′ Dubbelhörna AFF. Aziz får halvträff, får tillbaka bollen, lägger in den till Xhevdet som nickar i ribban.

Assyriska har full kontroll över händelserna. Bra stämning på hela huvudläktaren där Zelge Fans fortfarande håller igång.

69′  BYTE AFF. Ut går Lekander. In kommer Charles Sampson.

Dagens publiksiffra 1717

68′ Cykelspark Bodenanfallare som Lukic tippar över till hörna.

67′ Dubbelchans för AFF. Lekander skjuter sitt andra ribbskott och Xhevdet skjuter returen på målvakten.

64′  BYTE Boden. Ut går Nr 9 Isaksson, in kommer nr 59 Maquemba.

61′ Hörna Boden som räddas på mållinjen av Stojan Lukic. Leder till snabb kontring från AFF där Aziz i sista stund får bollen för långt ifrån sig.

Aziz Corr- Nyang visar på mycket fin inställning genom att bla jobba hem och vinna tillbaka bollar. Rör sig mycket och skapar ytor åt sin anfallspartner.

54′ Bollen når Corr- Nyang inne i boxen som frispelar Xhevdet som skjuter rakt på målvakten. Mycket bra läge.

53′ Merkes testar långskott efter bra rull inom laget.

49′ Skott över Forschelet från halvskapligt läge.

Andra halvlek är igång. Inga byten att rapportera.

45′ Första halvlek slut. Assyriska i ledning med 3-0.

43′ Friläge Xhevdet. Stressas av försvararen vilket leder till slarvigt avslut på målvakten.

40′  GULT KORT Bodens Vladimir Tintor för filmning.

39′ Bra spel på vänsterkanten som till slut når Mousa inne i boxen, som skjuter över.

35′ Klapp klapp spel av AFF i Bodens staffområde, rensas i sista sekund till hörna. Lekanders hörna tar på ribban. Nära hattrick.

33′ Frispark Boden en bit utanför straffområdet. Nickas bort av Forschelet.

29′ AFF försvaret släpper onödigt igenom ett Boden anfall som leder till skott. Lorentzon räddar på mållinjen på efterföljande hörna.

Fortsatt tryck av AFF. Mycket bra rörelse i laget rakt igenom.

23′  MÅL! Lekander efter assist av Forschelet. Skott från nära håll till vänster inne i boxen.

22′ Frispark för Boden. Nickas bort av Lamin.

19′ Bra läge för Boden. Domar vinkar för offside.

15′ [  MÅL! Klockrent inskruvad i krysset av Dennis. Otagbart för målvakten.

15′ Frispark Assyriska strax utanför straffområdet.

Assyriska dominerar bollinnehavet. Styr och ställer på Bodens planhalva.

12′ Bollen når en friställd Xhevdet i straffomårdet som skjuter högt över från nära håll.

11′ Bra möjlighet Eddie Mousa, strax utanför straffområdet. Dock tamt skott.

Hela långsidan håller igång. Fantastiskt stöd.

8′   MÅL! MÅl av Lekander efter inlägg från höger av Lorentzon

6′ Frispark på offensiv planhalva. Leder till hörna- resultatlös.

4′ Bra chans för Forschelet. Skott strax över.

3′ Skott utanför från Xhevdet

1′ Hörna Boden – nickas bort

Matchen är igång.

– Småskador och avstängningar har gjort att ”Borken”, två timmar innan matchen, inte har en klar 16-manna trupp.

– Andi Toompuu är avstängd denna match.

– Göran Marklund har återigen en känning i baklåret.

– Andreas Haddad spelar inte. Orsak okänd.

– Boden saknar sin polske försvarare Radoslav Becalik, som har problem med sina revben.

Matchrapportörer: Danny Shaheen, Abraham Isskander