På Assyriska fotbollsgalan den 1 april hade den premiär, Assyriska FF-spelarnas version av lagets egen låt Team of my dream. Videon finns nu tillgänglig på nätet och succén har snabbt visat sig vara ett faktum.

Assyriska FF tillhör en av få idrottsklubbar i Sverige som har en egen officiell låt som håller hög nivå, i detta fall Team of my dream.

I den ursprungliga versionen av Team of my dream är det David Stenmarck och Ninsun Poli som står för sången. Låten bygger på 2Face Idibias You Are My African Queen, men rytmerna är mer anpassade till den sambafotboll som spelas på planen och musiken har blivit popigare.

Alla som varit med på Assyriskas segerfester vet att det finns spelare i laget som inte är helt främmande för att greppa mikrofonen och sjunga en sång eller två. I den nya versionen av Team of my dream har man spunnit vidare på det temat. Spelarna i Assyriskas A-lag står denna gång för sången och bevisar att man är artister både på och utanför planen.

TS Produktion AB har skapat musikvideon och Renio Poli på Onemusic har fixat ljudet till videon som redan har haft över 6 000 visningar på Youtube. Och det på bara sex dagar – succé var ordet.