Samma grund fast med uppdaterat utseende. Tidningen Hujådå får ett ansiktslyft efter flera år som webbtidning. Bredare nyhetskolumn och centrering är några av nyheterna.

Assyriska Riksförbundets medlemstidning har fått en facelift. Bland det som syns är centrering av sidan, bredare nyhetskolumn, större rubriker, nya typsnitt, möjlighet att dela artiklarna via twitter och facebook, nytt format för bildspel och mycket annat. 

– Vi bygger vidare på samma grund och har försökt att förfina och uppdatera den ursprungliga sidan som hade varit likadan sedan många år, säger Afram Yakoub, ordförande och tidningsansvarig.

Medlemstidningen har genomgått flera förändringar den senaste tiden. Det handlar om att tidningen återigen blivit flerspråkig efter beslutet att publicera texter på assyriska och att öppna upp för kommentarer utan inloggning. 

– Det här är ett arbete som aldrig blir helt färdigt och vi kommer säkert att fortsätta småförbättra tidningen. Vi välkomnar alla förslag från vår engagerade och växande läsarskara, meddelar Afram Yakoub.