Assyriskaspelaren David Durmaz knyts till Elafskolan och blir kamratstödjare och aktivitetsledare på den nya skolan. – Vi är väldigt glada över att arbeta med David, säger rektorn Helmuth Lavicka.

Fotbollsspelaren David Durmaz, välkänd profil från Assyriska FF kommer att arbeta med Elafskolan som kamratstödjare, aktivitetsledare och friskvårdare. Durmaz blir en extra resurs för skolan och kommer att arbeta aktivt med barnen. I hans roll ingår bland annat att leda ett program för motion, hälsa och fysiska aktiviteter både för elever och personal. 

– Jag tycker att det ska bli jätteroligt och spännade att vara med och utveckla Elafskolan och vara ett stöd för elever och personal, säger David Durmaz. 

Rektorn Helmuth Lavicka är stolt över rekryteringen av den 32-åriga försvararen.

– Vi är väldigt glada över att arbeta med David, säger rektorn Helmuth Lavicka som leder rekryteringen av lärare och personal till Elafskolan som ska starta till hösttermninen. 

På onsdag den 19 februari hålls ett informationsmöte för intresserade föräldrar från Botkyrka kommun. Mötet äger rum 18:00 i Assyiska Kulturföreningen i Norsborg, Brages väg 17.

Elever från Botkyrka kommer att erbjudas skolskjuts till skolan som ligger ett stenkast från Södertälje station.