Hujada.com kunde redan för två veckor sedan berätta att anfallaren Andreas Haddad var på väg till Assyriska FF. Fotbollsföreningen har nu bekräftat att Haddad är tillbaka i laget.

Senast Andreas Haddad stod på fotbollsplanen tillsammans med AFF och det vankades match var han klädd i Qvidings vinröda matchtröja. Det var förra året och matchen slutade oavgjort. Andreas Haddad gjorde Qvidings mål och många på åskådarplats i Södertälje höll andan när han var ytterst nära att göra ytterliggare ett.

Något tvivel om att Haddad alltid haft ett stort hjärta för klubben har det ändå inte varit frågan om. Medan han var kontraktslös tränade han tillsammans med A-laget som han också följt från läktarplats. Trots en kort men succéfylld visit i Oman nu senast där han spelade i landets högsta liga så är han glad över comebacken i AFF.

– Assyriska känns hemma för mig och jag känner mig alltid lika välkommen. Jag är jätteglad över att vara tillbaka i klubben i mitt hjärta och jag skall göra allt för att hjälpa laget. Jag vill särskilt göra Eddie och Yacob stolta över oss spelare, säger Andreas Haddad till assyriska.se.

Borta bra, men hemma bäst, säger det gamla ordspråket. Hujada.com önskar Andreas Haddad lycka till och många snygga mål i sin nygamla klubb.