Nu när det lackar mot jul så är det stressiga dagar för många som febrilt letar efter passande julklappar till sina nära och kära. Eleganta produkter med assyriska motiv är något som många har efterfråga. Här presenteras därför årets julklapp 2009.

Det är en exklusiv dryckesbägare som fungerar perfekt både till morgonkaffet och som utsmyckning i finrummet. De svensktillverkade porslinmuggarna är av hög kvalitet och tål att diskas i maskin. Designen är påkostad och modern med ett greppvänligt handtag och kromad kant.

Varje bägare är dekorerade med såväl den vackra assyriska flaggan som det assyriska fabelväsendet Tauro, en bevingad tjur med människohuvud som vaktade de assyriska palatsens.

De exklusiva produkterna finns endast i en begränsad upplaga och kan inhandlas enbart hos Assyriska Riksförbundet. Först till kvarn får först mala. Bättre julklapp, födelsedag- eller inflyttningspresent blir svårt att hitta.

Obs! På grund av Postens leveranstider så måste beställning för leverans innan jul och nyår vara ARS kansli tillhanda senast lördagen den 19 december kl 11:00.Vid beställning, vänligen uppge namn, adress, telefonnummer och mobiltelefonnummer.

PRISER


Ordinarie priser:
Inklusive frakt: 150 kr/st 
Hämta själv på ARS kansli i Södertälje: 135 kr/st  

Priser för Hujådås stödmedlemmar:
Inklusive frakt: 125 kr/st
Hämta själv på ARS kansli i Södertälje: 100 kr

KONTAKTUPPGIFTER ARS KANSLI


Telefon: 08-550 166 83, telefontider: vardagar kl. 10.00 – 13.00
Fax: 08-550 115 93 
Besöksadress: Hantverksvägen 2
E-post: kansliet@hujada.com