Många är fortfarande oerhört skakade och nedstämda över morden på Eddie och Yaacoub Moussa. På lördagen kommer bröderna att jordfästas, dagen därpå hedras de i samband med en manifestation mot det våld som drabbat Södertälje.

Lördagen den 10 juli med start kl.10:00 kommer begravningsceremonin för bröderna Eddie och Yaacoub Moussa att äga rum i S:t Jacob Katedralen i Södertälje (Hantverksvägen 4 i Hovsjö/Södertälje). Begravningen är öppen för alla som vill ta ett sista farväl av Eddie och Yaacoub Moussa och visa sitt deltagande och stöd till familjen.

Söndagen den 11 juli med start kl. 15:00, kommer bröderna Eddie och Yaaacoub Moussa att hedras vid en manifestation mot våldet. Manifestationen kommer att äga rum på Södertälje fotbollsarena i samband med matchen i Superettan mellan Assyriska FF och GIF Sundsvall. Det kommer att vara fri entré och alla är välkomna till matchen och manifestationen.

Eddie var en älskad spelare i lagets rödvita matchställ och Yaacoub var under många år engagerad i klubben. Allt fler röster har på senare tid höjts för att något måste göras åt situationen i Södertälje och Assyriska FF startade på eget initiativ kampanjen Stå upp för Södertälje förra året.

Att närvara vid söndagens manifestation är därför ett utmärkt sätt att ta ställning mot det som har hänt i Södertälje. Av den anledningen är det viktigt att så många som möjligt kommer till arenan för att stödja Assyriska FF och södertäljeborna i deras strävan för en bättre hemstad.