Nu kan du skriva inlägg till artiklarna här på Hujådå utan att vare sig logga in eller uppge dina uppgifter. Men var noga med att följa villkoren om du vill se din kommentar publicerad.

Vi välkomnar alla Hujådås läsare att dela med sig av sina tankar och funderingar kring våra publicerade artiklar. Från och med nu kan du skriva inlägg till varje artikel utan att behöva vara medlem, logga in eller uppge några uppgifter. 

 Med möjligheten att kommentera utan att vara registrerad följer också ett stort ansvar. Från tidningens sida tar vi vårt ansvar genom de villkor som vi har lagt upp och som du måste godkänna innan du skickar iväg ditt inlägg samt genom att vi går igenom varje inlägg innan det publiceras. 

Att tidningen tar sitt ansvar är självklart. Men det krävs även att ni våra trogna läsare hjälper oss genom att skriva sakliga inlägg med ett språk som visar hänsyn till ämnet som diskuteras, redaktionen och andra läsare. Att få sitt inlägg publicerat är ingen självklar rättighet. Alla inlägg som inte lever upp till villkoren raderas utan förvarning och utan vidare diskussion från redaktionens sida. 

Vi vill samtidigt be er om förståelse för att våra rutiner kring hanteringen av kommentatorsfunktionen är nya. Hujådå kommer att utvärdera funktionen efter ett tag. Fram till dess tar vi gärna emot era förslag och funderingar kring hur kommentatorsfunktionen kan bli bättre framöver. 

Skicka era förslag till redaktionen@hujada.com