Åtta spelare spelade för kontrakt under internmatchen som spelades i fredags. Det var en match med mycket intensitet, mycket vilja och ibland vårdslösa tacklingar.

Internmatchen hade, trots de kalla vintervindarna, samlat tjugotalet nyfikna supportrar som ville vara med och titta på nya spelare. Tränare Peter Lenell delade, efter sedvanlig uppvärmning, upp mannarna i två lag, som skulle spela 2 x 25 min. Spelarna fick inga taktiska instruktioner. Uppdelningen såg ut som om Lenell ville se vad ordinarie anfall (Gula västar) kunde prestera mot ordinare försvar (Röda västar).

Christian Frealdsson

Spelare som spelade för kontrakt var följande; Mattias Kesenci (egen produkt), Emil Nilsson (IFK Hässleholm), Aluspah Brewah (Sierra Leone), Daniel Bisseh (Syrianska Ungdom), Gabriel Hobil (Schweiz), Brahim Hanko (egen produkt), Joen Averstad (Enköping), Martin Lorentzon (IF Sylvia).

Andreas Haddad och Filip Bergman kan inte gå för fullt ännu och fick agera domare varsin halvlek. Elias Merkes bytte av Emil Nilsson som fick en skada en andra halvlek och tvingades avgå.

Matchen slutade med 1-0 till det röda laget. Det var vindsnabbe Brewha, som skjuten ur en kanon, blixtsnabbt hann upp en djupledsboll och placerade den mellan benen på en målvakt från Assyriskas ungdomsled. Återstår att se om Brewah och de andra provspelarna lyckades övertyga Lenell.