Hujådå rapporterar direkt från Assyriskas hemmapremiär mot Västeråslaget Skiljebo SK. Följ matchen LIVE från kl. 16:00!

Matchens lirare: Dennis Östlundh

94′ Matchen slut. 2-1 seger till Assyriska.

92′  IN Rhawi – UT Corr-Nyang

90′ Fispark Skiljebo. Hela laget går upp.

87′  Forschelet.

86′  2-1 Östlundh skjuter in ledningsmålet via stolpen. Assisterad av nyinbytte Forschelet.

85′ Skott av Moussa som vinklas mot mål, men målvakten är där igen.

82′ Stenhård frispark av Östlundh rakt på målvakten.

80′  IN Forschelet – UT Sampson

80′ Stolpskott av Skiljebo från 35 meter.

76′ Skott på mål av Lumnica.

74′ Farligt nära ett mål för Skiljebo. Assyriska slarvar i försvaret.

69′ Omöjlig räddning av Skiljebos målvakt på en nick från Haddad. Det fina inlägget kom från Moussas fötter.

68′ Stolpskott av Haddad.

65′ Östlundh frispelar Haddad, men målvakten hinner dyka framför hans fötter och freda sitt mål.

57′ Straffmiss av Haddad. Lumnica fälldes i straffområdet.

52′ Hörna Assyriska.

49′  1-1. Spelmål.

48′  Pierre Bengtsson.

Just nu: Halvtid. Välförtjänt 1-0 ledning till Assyriska.

45′ Skott utanför av Lumnica efter nyggt väggspel med Corr-Nyang.

42′ Skott från 25 m, tätt utanför av Östlundh.

35′  1-0 av Lumnica fint assisterad av Moussa, som idag håller väldigt hög klass.

29′ Frispark Skiljebo.

26′ Hörna för Assyriska.

24′ Avslut på mål för Skiljebo.

21′ Assyriska frispark från vänster.

16′ Grymt inlägg av Corr-Nyang som Moussa möter på volley. Strax utanför.

14′ Hörna av Östlundh, boxas ut av målvakten.

11′ Moussa dribblar sig fram och frispelar Haddad i straffområdet. Haddad blir kapad innan han hinner avsluta. Misstänkt straffsituation.

8′ Assyriska slarvar med uppspelen

5′ Felpass av Östlundh höll på att frispela Skiljebo-anfallare

Matchen är i gång.

Otroligt fin inramning, värdig en premiär. Zelge sätter färg på arenan.

Innan matchen börjar hålls en tyst minut för Torsten Carlsson, före detta chefredaktör för Länstidningen i Södertälje, som gick bort för en vecka sedan.