I ett pressmeddelande berättar sökföretaget 121.nu att man har tecknat ett 3 års avtal, som ny huvudsponsor för fotbollslaget Assyriska FF. Sponsringsavtalet ger företaget stark exponering på bland annat kläder och arena. Det ingår även relationsskapande aktiviteter.

– Jättekul att vi blivit en ny huvudsponsor till ett blivande allsvenskt lag. Assyriska är ett av de lag som har absolut mest mediabevakning vilket självklart kommer att gynna oss. Det är en färgstark klubb med mycket vilja och engagemang. En av deras största tillgångar är deras supportrar. Varje match är en fest med glädje, sång och dans, tillägnad laget och fotbollen. Det är sådant som är lockande och motiverande för oss som sponsor. Sport ska vara roligt, säger Jonathan Isacsson, vd för 121.nu

– 121.nu är ett spännande företag som på kort tid blivit en etablerad aktör inom sin bransch. Genom att välja en tydlig idrottsprofil i sin marknadsföring har man dessutom på ett föredömligt sätt valt att ta ett socialt ansvar för barn och ungdomar inom idrottsrörelsen. För Assyriska FF är det glädjande att vi hittat ytterligare en framgångsrik och engagerad huvudsponsor som ser marknadsvärdet hos vår förening, säger Robil Haidari, marknadschef i Assyriska FF.

– Assyriska FF är en ung förening med höga ambitioner och ett stort engagemang. Jag ser många likheter med 121.nu där man också siktar högt inom sin bransch och tänker i nya kreativa banor. Jag är övertygad om att vi kan lära av varandra och skapa framgång tillsammans, säger Rikard Norling, huvudtränare i Assyriska FF.

Säsongsstart för Assyriska FF är den 11 april då man inleder mot FC Trollhättan på bortaplan. Första hemmamatchen spelas den 18 april på Södertälje fotbollsarena mot anrika IFK Norrköping.

121.nu är ett av de ledande sökföretagen på den svenska mediemarknaden. Via 121.nu får företag, myndigheter och privatpersoner tillgång till en kvalitativ sökdatabas över Sveriges näringsliv. Deras egenutvecklade sökteknologi gör att både köpare och säljare snabbt kan hitta det de söker efter. Bolaget etablerades 1998 och har idag 60 anställda, med huvudkontor i Jönköping.

Hujada.com redaktionen önskar båda parter ett lyckosamt samarbete.