Assyriska riksförbundet i Sverige har under de senaste veckorna smyglanserat sin webbutik Assyriskabutiken.se. Nu fortsätter Assyriska riksförbundet med att pröva marknaden för assyriska produkter genom att lansera sommarens snyggaste t-shirt.

För närvarande säljs i assyriskabutiken.se till lejonparten böcker. Webbutiken är genom det en oas för den kunskapstörstige. Även exklusiva kaffekoppar med assyriska motiv och cd-skivor med assyrisk musik bjuds ut.

Det senaste tillskottet är en läcker t-shirt i unisexmodell som alltså passar båda könen. Dani Adam har skött formgivningen och modellen är lätt slimmad. 

Designen är inspirerad av forntida assyriska kungars ökända lejonjakter. I en båge över bröstkorgen bidrar den klarvita texten: Proud to be assyrian! till att skapa en vacker kontrast mot den mörka bakgrunden. Allt detta för bara 99 kr.

T-shirten deklarerar bärarens stolthet över sitt assyriska ursprung och kommer att säljas för endast 99 kr (inkl. leverans) genom Hujada.com fram till och med fredagen den 23 juli för att pröva marknaden. 

Proud to be assyrian! – t-shirten finns i en mycket begränsad omfattning och först till kvarn gäller. Finns det ett intresse för liknande produkter så är möjligheten stor att ARS fortsätter att utveckla varor med assyriska motiv. 


HUR BESTÄLLER DU SOMMARENS SNYGGASTE T-SHIRT?
________________________________________________________________
1.  Maila namn, adress och storlek till redaktionen@hujada.com
Storlekar: M (Marinblå), L (Svart), XL (Svart), XXL (Svart), XXXL (Svart)
2. Betala in 99 kr till riksförbundets Plusgiro 432 23 92-4 och ange ditt namn.
3. T-shirten levereras till dig som ett brev på posten. 

Vänligen notera att t-shirten endast säljs t.o.m fredagen den 23 juli. Din beställning måste alltså inkomma till dess.