Känner du en lust att skriva insändare, debattartiklar, krönikor med mera? Just nu söker vi på Hujådås redaktion skribenter och bidrag av olika texter. Under november månad kommer vi att ha ett speciellt tema där vi väljer att publicera dessa inkommande inlägg och där en eller flera har möjlighet att vinna ett pris för sina bidrag.

Så vad väntar du på?

Börja skriv!

Under november månad har du möjlighet att få texter av olika slag så som insändare, debattartiklar, krönikor med mera publicerade på Hujådås hemsida. Självklart finns alltid den möjligheten, att få texter publicerade på hemsidan. Men speciellt för denna gång är att priser kommer att lottas ut till en del av de som skickar sina bidrag. Vi på Hujådås redaktion vet att det finns många duktiga skribenter där ute som dessutom sitter på många fina och intressanta tankar, idéer, berättelser med mera.

Vi ser framemot era bidrag. Ni får möjlighet att sprida ett viktigt budskap och/eller dela med er av någon personlig tanke och upplevelse samtidigt som ni har möjlighet att vinna ett pris. Vi väntar tålmodigt på era bidrag.

Kunskap är makt och just du har möjligheten att sprida den.

 

Mejla dina bidrag till redaktionen@hujada.com