Assyriska FF informerar om viktiga detaljer kring biljetter, insläpp och andra praktiska detaljer som kommer att förenkla för er som tänker gå på torsdagens största fotbollsfest i Södertälje.

Förköp
Förköpsbiljetter går att köpa fram till onsdag 23 maj. Försäljning sker på Assyriskas kansli (på fotbollsarenan, tel 08-55067018) samt Träffpunkt Tälje (08-55022700).

Sektioner
Varje sektion har sitt eget insläpp, samtliga åskådare kommer att visiteras. Väl inne i arenan har biljettinnehavare endast tillgång till den läktare som står på biljetten. Assyriskas sektioner är västra (huvudläktaren) samt södra (klacksektion, ståplats), Syrianskafans hänvisas till Östra (bredvid Coop) samt Norra (klacksektion).

Biljetter vid arenan
Finns att köpa i biljettinsläppet vid Axa Sports Center. Vi garanterar inte att det finns biljetter kvar vid matchdagen

Matchstart och insläpp
Avspark kl 19.00 och insläppet öppnar kl 17.00.

Parkering
Parkeringarna är begränsade vid arenan, vi rekommenderar att Ni samåker eller lämnar bilen hemma. Det kommer att gå extrabussar från centralen och Ronna Centrum. Den vanliga VIP-parkeringen är stängd!

Kameraövervakning
Arenan kommer att vara kameraövervakad

Bussar från andra städer
Bussarna som arrnagerats av Assyriskafans parkeras på parkeringen vid Axa Sport Center (Scaniarinken), därifrån är det gångavstånd till arenan

Aktiviteter
Det planeras aktiviteter från kl 17.30 och det kommer att finnas mat och dryck till försäljning från 17.00

Vi rekommenderar att komma i god tid till matchen, trafiken kommer att vara tät och insläppet tar sin tid. Vi ber därför om tålamod och att alla hjälps åt och följer de anvisningar som ges av funktionärerna.

För övrigt hoppas vi på stor uppslutning och att vi alla bidrar till att skapa en bra stämning som ger en bra bild av båda föreningarna. Låt oss tillsammans visa hela Sverige bilden av hur en riktig fotbollsfest skall vara.

Assyriska FF välkomnar alla till festen!